Sampai Masanya Bisnes Anda Selangkah Maju Ke Hadapan Berbanding Pesaing Dengan BERIKLAN GAYA PRO DAN CAPAI RIBUAN PELANGGAN

DI SINI

TURNING POINT

BISNES ANDA

Bayangkan produk/servis anda boleh dapat tempahan dari syarikat besar kerana mereka percayakan anda

Lihat kat bawah ni Saya Dapat Tempahan dari Home Pro dan Julie's

Sampai maxis nak buat iklan pun panggil kita

(Klik Untuk Besarkan Gambar)

NAK MULA DAPAT ORDER WALAUPUN ANDA BERNIAGA DARI RUMAH?

Jom lihat masalah yang sering usahawan hadapi

Penat Buka Booth

Saya tahu..ada di kalangan anda penat dah buka booth sana sini..modal dah banyak keluar..orang lalu lalang je tak singgah pun 🙁

spam group whatsapp

Spam Group2 Whatsapp

Niat spam sebab nak beriklan..kalau tak kena marah takpe..ni siap sampai kena remove dengan admin..sedih kot 🙁

Lambakan Stok Bawah Katil

Semangat nak niaga tinggi..beli stok banyak2 ingatkan sedara-mara tolong beli..kena pulau lagi ada..akhirnya stok simpan bawah katil..

Stok bawah katil
Facebook push marketing

Facebook Push Marketing

Dah pandai buat iklan kat Facebook tapi guna style lama..asik guna headline ATTENTION PLEASE! ATTENTION PLEASE! Kos iklan tinggi tapi takde feedback..

DAH BERSEDIA NAK BAWA BISNES ANDA KE NEXT LEVEL?

MEMPERKENALKAN PROGRAM YANG AKAN MEMBAWA BIZ ANDA KEPADA TURNING POINT

PROGRAM PERSONAL COACHING 1 TO 1

1 to 1 coaching

Step-by-Step

Anda akan diajar langkah demi langkah bagaimana membina perniagaan anda di platform ONLINE dan nampak PROFESSIONAL

Direct to the Point

Tak perlu lagi pening kepala menghadap laptop atau skrin hp sorang2 untuk memahami panduan dalam bentuk video atau ebook

1 hari ilmu penuh di dada

Tak perlu pergi seminar dan beramai2 di dalam dewan.. jimatkan masa anda..dalam masa sehari anda akan diajar sepenuhnya

Semua Jenis Bisnes

Tidak kira apa jenis perniagaan anda..sama ada servis atau jual produk..jual insuran?ejen hartanah? jual kosmetik? pemilik restoren? semua boleh belajar

Platform Percuma

Saya tunjukkan pada ada semua platform yang percuma..tak perlu lagi bayar keahlian itu dan ini pun bisnes anda dah boleh nampak PRO

sales

ANDA NAK BELAJAR YANG MANA?

Terus terang saya cakap.. kebanyakan Internet Marketer kat luar sana yang dah jana pendapatan ribuan ringgit hanya jual panduan saja di pasaran sama ada dalam bentuk video atau ebook.. KALAU anda minta untuk personal coaching dengan mereka.. ada yang caj RM1000 sejam.. tak caye cubalah contact mereka.. tapi saya faham.. sebab pandemik ni tak ramai yang mampu kalau saya nak letak harga standard macam tu.. okey nak bagitau berita baik ni..

KHAS UNTUK PARA USAHAWAN!

Sementara saya masih ada masa free masa PKP ni.. saya berbesar hati bagi harga kawan2..bak kata orang.. harga orang kampung kita.. cepat pilih salah satu Pakej kat bawah ni.. kalau nak JIMAT daftar berdua terus.. kalau nak fokus.. daftar sorang pun takpe..harga Early-bird tu saya akan tamatkan bila2 masa je lepas capai 30 usahawan terawal..

*Program ini akan berlangsung di platform zoom.. jadi anda tak perlu risau, simpan duit minyak keta, simpan duit parking dan duit untuk bayar air minuman tu.. coaching sambil jaga anak kat rumah..
#kitajagakita

Harga Asal RM1699

HARGA PROMO RM399

Early-bird RM199

Pakej A - PROGRAM ONE TO ONE COACHING (KHAS UNTUK SEORANG PELAJAR)

Jangan Lupa Gunakan KOD KUPON “TURNINGPOINT” Untuk Dapatkan Diskaun Harga Early-bird RM200

Harga Asal RM3000

HARGA PROMO RM600

Early-bird RM300

PAKEJ PANAS

PROGRAM ONE TO TWO COACHING (UNTUK 2 ORANG DAN JIMAT RM49 SETIAP SEORANG)

Jangan Lupa Gunakan KOD KUPON “TURNINGPOINTCOMBO” Untuk Dapatkan Diskaun Harga Early-bird RM300

Harga Asal RM2999

Harga Promo RM999

Pakej C - PROGRAM ADVANCE ONE TO ONE COACHING (UNTUK NEXT LEVEL)

CEPAT! KOD KUPON UNTUK EARLY-BIRD ANDA CUMA VALID KURANG 24 Jam SAJA LAGI

EH.. BUKAN TU JE!!

Saya nak bagi OFFER kepada 30 orang TERAWAL…saya betul2 nak tolong supaya bisnes anda ni berkembang dan nampak PRO…

gif image

1. Design Gaya Pro

Saya akan ajar anda macam mana nak design poster facebook/instagram walaupun anda tiada software khas.

2. Remove Background

Mungkin ada di antara anda yang berminat belajar cara untuk remove background gambar. Saya tunjukkan anda cara paling mudah.

3. GiF Image

Seperti gambar 'REGISTER NOW!' di atas. Anda pun boleh belajar buat grafik mudah ini.

4. Pendekkan Link URL

Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana mudahnya memendekkan link yang panjang berjela tu contohnya link whatsapp.

5. Support

Betul, untuk orang yang baru nak belajar mesti perlukan support. Jadi, saya akan support anda yang pantas buat keputusan untuk daftar ni sehingga 6 bulan!

BONUS GILA!!!

BONUS yang tahap SUPREME ni! Yes, di antara 30 orang usahawan terawal yang mendaftar untuk belajar dengan saya nanti, saya akan pilih 1 peserta yang bertuah. Dia akan saya tawarkan

PAKEJ ADVANCE PROGRAM 1 TO 1 COACHING (untuk next level) secara..PERCUMA

siapa saya

SIAPA SAYA??

Tentu ada di kalangan anda tertanya-tanya siapa saya sebenarnya? Atau apa kelayakan saya untuk mengajar anda? Mungkin tuan-tuan dan puan-puan belum mengenali saya, namun apa yang saya boleh janjikan, saya ingin kongsikan pengalaman saya selama 8 tahun menuntut ilmu online marketing di seluruh negara. Saya berguru di Kelantan, Pulau Pinang, Johor, Kuala Lumpur dan juga di Melaka. Ribuan ringgit dilaburkan untuk belajar ilmu-ilmu Online Marketing ni.

Saya dahulunya bersekolah di SMK(A) Sultan Muhammad, Melaka. Seterusnya menyambung pelajaran di Kolej Matrikulasi Pahang, kemudian mendapat Ijazah di UiTM Shah Alam. Selepas mendapat ijazah, saya memulakan profession pertama sebagai guru ganti di sebuah sekolah di Selangor. Selepas 3 bulan saya memulakan perniagaan aiskrim saya.

Gambar menunjukkan lokasi cawangan ejen2 ohsemm69
Saya bersama lori ejen Sabah
Kiosk pertama

KIOSK PERTAMA

Inilah kiosk aiskrim saya yang pertama, terletak di kafe fakulti tempat saya belajar. Hanya setahun lebih saja saya beroperasi di sini, disebabkan tak boleh duduk diam, saya mula menyewa van dan mula mendapatkan tempahan-tempahan dari luar. Perkara menarik yang ingin dibincangkan adalah bagaimana saya ingin mendapatkan tempahan sedangkan saya masih zero dan tiada network/contact di luar sana? Di sinilah bermula TURNING POINT saya. Saya cari modal untuk joint kelas belajar membina website bermula dari tahun 2012. Pada tahun itu juga lah saya mula berjinak-jinak belajar membina Facebook Fanpage yang masih baru ketika itu.

MASUK BERITA RTM

Ni saya tunjukkan sedikit video interview dari pihak RTM pada ketika hari pelancaran penjenamaan OHSEMM69.. pada hari tersebut saya memberikan 2000 kon aiskrim percuma kepada semua yang hadir.

MAXIS SEWA MESIN

Ini pula video iklan MAXIS..pada ketika ini mereka menyewa mesin aiskrim saya untuk buat iklan pada tahun 2016..suka saya nyatakan di sini bahawa MARKETING dan BRANDING ni semua saya buat seorang diri sahaja tanpa mengupah mana-mana agensi. Hasilnya, syarikat-syarikat besar berminat untuk menjalin kerjasama. BEST kan?

Logo SSM Biztrust Secure

SSM BIZTRUST SECURE

Ada seperkara lagi ingin saya tunjukkan pada anda di sini..iaitu pengesahan logo SSM Biztrust Secure yang hanya diberikan oleh pihak SSM kepada mereka yang mempunyai laman web lengkap dan disahkan oleh SSM sendiri.

Bagi menghilangkan kegusaran yang berada di hati anda tu, saya ingin menawarkan kepada anda

JAMINAN PULANGAN WANG

sekiranya selepas 1 hari coaching, anda masih tiada peningkatan dalam

ONLINE MARKETING

JANGAN BUANG MASA LAGI

Soalan Lazim

Bagus, anda mungkin dah biasa buat marketing secara offline, kali ini saya akan ajar anda marketing di online pula. Asalkan fokus In Syaa Allah boleh.

Disebabkan apa yang saya akan ajar ini adalah untuk level PRO, anda dinasihatkan untuk mendapatkan laptop atau anda boleh meminjam dulu dari sesiapa. Fungsi yang ada pada hp sangat Limited.

Jangan risau, walaupun level PRO, tapi tak perlu CODING semua tu, saya tunjukkan jalan yang paling mudah.

Saya ajar anda create akaun Facebook yang baru

Yup, kita tak perlu membazir masa belajar dalam jangka masa yang lama, ini kerana dari pengalaman saya, telah membantu memudahkan anda. Untuk yang daftar 30 terawal, saya akan support hingga 6 bln.

© All Rights Reserved Turning Point Mastersyak 2021

Experience design at scale

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Read More

Siapa Saya?

Saya Ezzat Edros, seorang bekas pelajar di UniKL MIIT dalam bidang Software Engineering dan dah mula bina website dan buat Servis Online Marketing sejak 2015 untuk perniagaan sendiri dan untuk klien.

Dah banyak pegalaman saya dalam cara nak bina website. Antara projek yang saya pernah terlibat adalah membina website MalakatMall (Cyberjaya), Syarikat Qurbani Global Sdn Bhd dan sebagainya.

Saya juga dah banyak belajar Strategy Online Marketing dan hadiri pelbagai kelas Marketing dari Sifu-sifu hebat seperti Cikgu Aziz MK, Azizan Osman, Sifubads, Firdaus Azizi & Cikgu Hafis.

Anda Mesti Ada Masalah Ni kan?

Penat Layan Customer

Bila takde website, bakal pelanggan semua di layan kat whatsapp. Jenuh jari lagi-lagi bila nak kena jawab soalan sama je. Kalau 1 pelanggan takpe lagi. Kalau ada 50 PM? Boleh rabun mata.

Takde Masa

Anda takde banyak masa nak belajar sendiri buat website. Takpe dengan panduan ni, anda follow bulat-bulat, dalam 1 jam landing page anda siap.

Banyak Dah Habis Duit

Kalau anda ada staff, duit dah banyak habis nak bayar gaji dia je. Kalau buat closing padu takpe, ini closing pon tak padu. Sales ke laut, Untung tak nampak batang hidung dah. hmm

Takde Bajet

Nak upah orang buat website bukannya murah. Boleh sampai beribu-ribu nak kena keluarkan duit.

Panduan Ni untuk siapa?

Mereka Yang nak automasikan bisnes supaya dah tak perlu layan whatsapp

Mereka yang nak develop new skill untuk cari side income

Mereka yang nak bisnes / brand dia ada di listing google

Mereka Nak Jimat Tanpa Perlu Upah orang buat website